avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine aplica hotărârea judecătorească si ce risca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine aplica hotărârea judecătorească si ce risca cei care refuza aplicarea?

buna seara!

În urma unui proces, autorizatia de funcționare a clubului de lângă locuința mea, a fost suspendată pana la soluționarea definitivă a acțiunii in anulare a actului administrativ. Hotărârea este definitivă si a fost pronunțată în iunie anul acesta.
Motivul actionarii în instantă este muzica la intensitate mult prea mare si faptul ca în weekend este imposibil sa dormi.
Clubul a continuat si continua sa funcționeze si după decizia instantei si are cel putin 3 nopti de petrecere săptămânal.
Am înștiințat primăria și politia ref la decizie. Primăria oricum știa, ca sunt parte din proces pentru ca au emis autorizatia fără sa fie îndeplinite toate condițiile conform legii. Primarului i-am făcut plângere penală pentru ca a refuzat constant sa aplice legea si le-a permis funcționarea fără autorizatie vreo 8 ani, clubul având din 2017 autorizatie cu program vineri-luni de la 20 la 06.
Revin la situația actuala: am informat în scris primăria și politia locală ref la decizia judecătorească. Primăria nu va mișca un deget, va încerca sa mai inventeze ceva sa ii tina în brate, deci nu va aplica legea.
Politia a refuzat în nenumărate rânduri sa aplice clubului sanctiuni pentru galagie -am inregistrari cu refuzul lor- și nici acum nu se grabesc sa aplice legea.
Va rog sa îmi spuneti clubul ce risca prin nerespectarea deciziei, cine trebuie sa aplice hotărârea si cum, si ce se aplica politiei ca doar dau din umeri ca nu e treaba lor?
Menționez ca e vb de mediul rural unde legea e opțională, pe principiul "pentru ca putem", iar în cazul asta clubul face legea.

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
merlin12, utilizator

Alte discuții în legătură

Decibeli permisi cruduleci cruduleci am o problema cu un club de noapte ce s-a deschis in imobilul lipit de casa mea. am facut plangeri la primarie, am sunat la politie, am discutat si cu ei si ... (vezi toată discuția)
O lamurire in privinta tulburarii linistii publice ContSters255869 ContSters255869 Deci , locuiesc in Timisoara - cartier Girocului , si aproape in fiecare weekend ( chiar si ieri noapte ) cam dinainte de miezul noptii si pana dimineata pe la ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu vecinii corinabbbbbb corinabbbbbb Prietenul meu are un vecin care a cumparat un teren invecinat cu locuinta lui ,unde si-a construit o casa al carui parter l-a destinat unui spatiu ... (vezi toată discuția)