avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire spor acordat gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire spor acordat gresit

Buna ziua

Sunt angajat in ministerul Justitiei, administratia nationala de penitenciare si ma aflu in situatia in care, la trecerea de pe o functie pe alta mi s-a mentinut un spor pe care acum angajatorul considera ca a fost gresit atribuit si doreste sa-si recupereze banii.

Ca trebuie sa-i dai inpoi, nu ar fi capat de lume, dar imi este teama de conditiile in care suma va trebui inapoiata.
Va rog, daca a avut cineva experiente similare sau cunoaste bine procedurile( macar generice in sistemul de aparare nationala), sa mi spuna cum a procedat si ce modalitati de aparare exista, in situatii de genul celei prezentate mai sus.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
booghie, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ptr. functionar public cu statut special ContSters49632 ContSters49632 barbat , in prezent sunt angajat la un penitenciar din 1996 din 1991 pana in 1996 am lucrat ca militar angajat la o unitate militara din 1988 pana in 1991 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa adresez o intrebare legata de dreptul unui ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, As dori sa adresez o intrebare legata de dreptul unui angajat -in cazul de fata functionar public cu statut special- de a participa la un concurs, ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror? ContSters53513 ContSters53513 Buna ziua, sunt in anul 4 la Drept si as dori sa aflu care sunt posibilitatile pentru a deveni procuror.Mi-a spus cineva ca a terminat un curs sau ceva in ... (vezi toată discuția)