avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Bună seara! De curând am fost diagnosticata cu o boală degenerativă și am solicitat certificat de handicap, in care am fost încadrată în grad de handicap mediu. Mă gândesc să mă pensionez, dar mă interesează câți bani aș primi în urma a 18 ani vechime cu spor de tură și de terapie intensivă 75% (o parte din ani). Sper să vadă cineva și să primesc un răspuns, măcar aproximativ. Mai mult că sigur că ar trebui sa spun și salariul... Dacă îmi va răspunde cineva cu competenta in domeniu, îi voi scrie in privat. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
Azile, utilizator
Cel mai recent răspuns: Azile , utilizator 20:30, 12 Septembrie 2019
Veti primi cel putin indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 704 ;lei.
Mulțumesc pentru răspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare cu 4 ore. netsky netsky Buna ziua!Sufar de schizofrenie.Am certificat de handicap grad accentuat.Lucrez de 9 ani intr un magazin.Ma simt din ce in ce mai rau.Nu mai rezist 8 ore.As ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gradul 3 georalu1979 georalu1979 Bună ziua. De curând datorită unor probleme de sanatate am hotărât să mă pensionez pe boală Am primit decizia în care se specifică gradul 3 de ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)