avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dosar RCA negtie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dosar RCA negtie

Buna ziua! Suna pagubit intr-un dosar RCA/City Insurance si in urma constatarii daunelor masinii personale de catre o reprezentanta a marcii, s-a constatat necesitatea schimbarii jantei iar normele tehnologice de service cer inclusiv schimbarea rulmentului. Inspectorul care se ocupa de acest dosar neaga acest lucru desi i-au fost puse la dispozitie normele internationale de service a marcii pe care o conduc si faptul ca atat timp cat janta poarta amprenta obiectului care m-a lovit, trebuie schimbate. Acest lucru duce la imposibilitatea de schimbare a jantei deoarece nu se poate oferi garantie si se pune in pericol ansamblul de directie aferent.

Ce pot face in acest caz?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:43, 12 Septembrie 2019
daca aveti conflicte cu asiguratorii, autoritatea care va poate sprijini este ASF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto dan.c.n. dan.c.n. Un individ m-a lovit si are rca la insurance. Insurance colaboreaza in timisoara cu trei firme de service. Eu pot sa repar ,masina mea, la alt service pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din neatenție am provocat un accident auto doar cu ... horhe4ab horhe4ab Buna ziua. Din neatenție am provocat un accident auto doar cu daune materiale. După 1 luna si 1 săpt asiguratorul la care am RCA valabil nu a deschis ... (vezi toată discuția)
Solutie legala reparare cu rca arexuta arexuta Sunt proprietara unui autoturism OPEL ASTRA K achizitionat de la ATP MOTORS Baia Mare. Mentionez ca autoturismul este nou-nout, achizitionat in urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)