avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare în apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare în apel

Vă rog frumos să mă lămuriţi în următoarea situaţie:

În temeiul O.U.G. nr. 51/2008 a fost desemnat, un avocat pentru a-mi formula apelul, de către barou emiţându-se şi delegaţie pentru judecatorie a cărei hotărâre a fost atacată cu apel.
La tribunal s-a dat termen pentru judecarea apelului luna viitoare.
Pentru a fi reprezentat în apel, trebuie să formulez o nouă cerere către tribunal de acordare a ajutorului public judiciar sub forma plăţii onorariului avocatului, pentru a fi confirmat avocatul de către barou şi pentru a emite o delegaţie şi pentru tribunal?
Mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Ultima modificare a art. 13 si 14 a o.u.g. 51/2008 palaceathena palaceathena In urma formularii cererii de acordare a ajutorului public judiciar la instanta de fond, mi-a fost desemnat un avocat. S-a pronuntat o hotarare cu drept de ... (vezi toată discuția)
Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, ... nuexistă nuexistă Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, în frauda legii, că nu aș datora taxa de timbru aferentă apelului, dorind să scape ... (vezi toată discuția)
Termen de exercitare a apelului in conditiile o.u.g. 51/2008 palaceathena palaceathena Întrebarea mea este: dacă termenul de apel se prelungeşte, începând un nou termen de formulare a apelului de la data desemnării/confirmării avocatului ... (vezi toată discuția)