avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Teapa pe internet, va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Teapa pe internet, va rog sa ma ajutati

Bună ziua,
În luna August am vrut sa achiziționez un tir de PELETI pentru centrala din Ucraina. Am vorbit cu vânzătorul am stabilit totul, am plătit 3000 euro, au spus ca a plecat tirul cu marfa și când a ajuns la vama cică trebuia sa mai plătesc o asigurare de urgenta în valoare de 3000 euro ca altfel nu poate trece tirul vama. Nu am plătit acea asigurare și nici marfa nu a mai venit. Am luat legătura iar cu vânzătorul și a spus ca o sa returneze banii când o sa vândă marfa am fost la banca dar nu au putut sa ma ajute. Un sfat va rog?!!! Ce alte proceduri mai exista???
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2019
SimLuc, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:32, 13 Septembrie 2019
Mergeți la un av pt o discuție,trebuie văzut dacă aveti acte,un contract,ati cumparat în calitate de persoana fizica,juridică etc.La prima vedere pare o țeapă și atunci faceti o plângere la poliție cu sanse infime de soluționare.Alta data incheiati un contract,lucrați cu firme din UE etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutați SimLuc SimLuc Bună ziua, În luna August am vrut sa achiziționez un tir de PELETI pentru centrala din Ucraina. Am vorbit cu vânzătorul am stabilit totul, am plătit ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Fapta considerată furt in elveția! Remus9123 Remus9123 Un prieten de al meu lucrează curier in Austria și fiind greșeala de la ei s-a trezit cu un pachet in plus in mașina după ce le-a dus pe toate in ... (vezi toată discuția)