avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Pot beneficia de concediul prenatal daca am 12 luni de munca dar nu la acelasi loc?
Cel mai recent răspuns: Cristinaigd , utilizator 18:57, 19 Septembrie 2019
Da, puteti beneficia de asa ceva.
Si cum sa fac,ce acte imi trebuie?

Cornel Vasile a scris:

Da, puteti beneficia de asa ceva.

Aduceti de la fosti angajatori la actualul actele care dovedesc vechimea dvs. in munca la fiecare in parte ( fisa de lichidare...)
De la fostii angajatori luati adeverinta cu veniturile realizate si cu numarul de zile de concediu medical...
Concediu medical nu am avut nici o zi până acum si am avut contract pe perioada determinată de cate 3 luni in total 3 dar la sfarsit mi sa dat o hartie,cand am încheiat cu toată perioada lucrată acolo mai e nevoie de alt ceva sau este suficientă aceea hartie?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cele 126 zile de concediu de maternitate? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni si de la 4 luni si jumatate sunt in concediu fara plata. Mentionez ca la data nasterii as ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)
Pentru angajare se cere adeverinta de la locul anterior de munca cu detalii legate de responsabilitati, salar etc? dia_tia dia_tia Am primit o oferta de munca scrisa in are mi se cer si diverse acte pentru angajare. Printre ele mi se cere o adeverinta de la fostul loc de munca in care ... (vezi toată discuția)