avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salariu in prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salariu in prenatal

Buna ziua. Urmeaza sa nasc zilele astea. Sunt in concediu prenatal din 8 iulie. Din luna aprilie am fost in concediu medical, sarcina cu risc. Salariul meu brut este 3020 lei. Intrebarea mea este: cati bani ar trebui sa iau pentru luna august, de exemplu, pentru concediu prenatal ? Multumesc frumos pt eventualele raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal kokoleta88 kokoleta88 Va rog mult daca puteti sa imi calculati cam cati bani ar trebui sa iau pt concediul prenatal si postnatal sau sa imi explicati cum se calculeaza. am un ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal mirey08 mirey08 lucrez de 3 ani cu CM pe durata nedeterminata in domeniul vanzarilor, iar salariul meu este format din: -salariu fix + bonusari vanzari(variabile de la o luna ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical cod 01 si prenatal cod 08 pentru februarie 2013 denisimona denisimona Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la calculul salariului net pentru luna februarie 2013. De la 1 pana pe 15 feb. 2013 (11 zile lucratoare) am fost in concediu ... (vezi toată discuția)