avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumpărare

Eu si fosta soție avem de la bunica mea un contract v_c cu întreținere cu uzul fruct ! Fostă soție a ramas in casa cu bunica ,dar bunica mea vrea sa spargă acel act la ambii !! Mentionez ca fosta locuieste in casa respectivă și se comporta foarte urat cu bunica ! Partea rea este ca a pus stăpânire pe toate bunurile si toată casa ,iar eu si bunica nu putem folosi nimic din curte si casa respectivă! VREAU SA VA MAI SPUN CA SE AFLA UN PROCES PE ROL IN ACEST SENS ! INTREBAREA ESTE ..CE TREBUIE SAU CUM TREBUIE FACUT PENTRU CA EU SI BUNICA MEA SA PUTEM INTRA SAU A PUTEA AVEA ACCES IN CASA SI A FOLOSI BUNURILE DIN CURTEA RESPECTIVA

Alte discuții în legătură

Spargere lacate pentru acces in casa coproprietate claudiu07 claudiu07 Buna dimineata, Am un proces pe rol pentru o mostenire intr-un sat din Romania. Unchiul meu este principalul oponent cu care ma judec si nu reusesc sa ma ... (vezi toată discuția)
Contestare donatie ionut.tanase ionut.tanase Stimati Domni si Doamne, Va supun atentiei urmatoarea speta: cautand prin actele bunicului meu dupa un act care imi era necesar am dat peste un act de ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager, facut intre bunici si unicul nepot, de catre rudele indirect mostenitoare? ANAELENAD ANAELENAD Buna ziua! Ma confrunt cu o problema foarte neplacuta, datorita unor rude rau intentionate si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei, au refacut de ... (vezi toată discuția)