avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Utitlzare auto
Discuție deschisă în Viata in Italia

Utitlzare auto

Buba ziua va rog m-a poate ajuta cineva in legătura cu o mașina . Eu locuiesc in Italia și aveam aici o mașina înmatriculata in România pe numele tatălui meu .La începutul acestui an au dat lege care interzice conducerea mașinilor înmatriculate in alta țara persoanelor rezidente și am dus mașina in România . De curând am vorbit cu niște prieteni și ei au dus mașina aici , au trecut-o pe o firma și au făcut contract de închiriere . Pot eu sa fac acest lucru cu tatăl meu sau cu o firma și sa aduc mașina aici ?

Alte discuții în legătură

Contract comodat Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua eu locuiesc in Italia și pana anul trecut aveam aici o mașina înmatriculata in România dar sa schimbat legea și ni mai pot conduce o mașina ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pt mașina Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua eu locuiesc in Italia și aveam aici o mașina înmatriculata in România care acum este in România deoarece nu se mai pot conduce aici mașini ... (vezi toată discuția)
Asigurare masina Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua Eu locuiesc in Italia si deten o masina pe numele tatalui meu cu un contract de comodat . In urma cu cateva zile italiani au pus in aplicatie o lege ... (vezi toată discuția)