avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Asigurare masina
Discuție deschisă în Viata in Italia

Asigurare masina

Buna ziua Eu locuiesc in Italia si deten o masina pe numele tatalui meu cu un contract de comodat . In urma cu cateva zile italiani au pus in aplicatie o lege ca noi pesoanele rezidente nu mai putem circula cu masina inscrisa in alta tara . Cum pot aduce Eu masina in tara ? O poate confuce socrul meu care nu este rezident aici ? In asigurare ca si conducatori sunt Eu si tatal meu .

Alte discuții în legătură

Circulatia auto in italia, a unui rezident in aceasta tara,pe termen lung, cu masina inchiriata din romania ali18ro ali18ro Codul rutier italian interzice din 4 decembrie circulația cu o mașină înmatriculată în străinătate dacă șoferul este rezident pe teritoriul italian ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto... ajutor!!! milady milady Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare , Sant propietarra unui autovehicul inregistrat in Italia sant cetatean roman dar am resedinta si in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto - circulatie in romania bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa aduc o masina din Italia, pe baza unui contract de comodat facut de proprietarul masinii, respectiv mama mea. Cat timp pot circula in ... (vezi toată discuția)