avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Contract de comodat

Buna ziua.ma numesc Florin si sunt in Italia de 7 luni cu toate actele in regula(buletin italian si rezidenta).problema mea este urmatoarea:vreau sa vin in tara din italia cu masina care este inmatriculata in italia,dar masina este inscrisa pe numele soacrei mele.Aici in italia pot sa circul cu ea pt. ca asigurarea este facuta in asa fele incat sa poata sa circule oricine cu masina.intrebarea mea este pot sa vin din italia in romania cu masina fara proprietarul masini sau am nevoie de ceva imputernicire ca sa nu am probleme la vama sau in romania.am de gand sa stau doar 2 saptamani in tara.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:32, 2 Octombrie 2011
Aveti nevoie de procura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in tara a unui minor costeana2008 costeana2008 buna ziua.va scriu din italia.am o fetita de 6 ani si as vrea pe timpul vacantei sa o trimit in romania.problema este ca eu si sotul lucram si nu o putem duce ... (vezi toată discuția)
aducerea unei masini in romania mihaitza_jupanu2003 mihaitza_jupanu2003 fiul meu are o masina inmatriculata pe numele lui si este plecat cu ea an strainatate, eu ca fiind tatal lui o pot aduce an tara ??? (vezi toată discuția)
Bună ziua! mașina mea este înscrisă pe mama, pentru a putea ... Ralucaelena14 Ralucaelena14 Bună ziua! Mașina mea este înscrisă pe mama, pentru a putea circula cu ea in străinătate, altceva inafara de contract decomodat se poate face? (vezi toată discuția)