avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Aducerea unei masini in Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Aducerea unei masini in Romania

fiul meu are o masina inmatriculata pe numele lui si este plecat cu ea an strainatate, eu ca fiind tatal lui o pot aduce an tara ???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:26, 7 Martie 2013
puteti merge si aduce masina in tara, desigur
nu o sa am probleme la vama an romania??
Daca masina e inmatriculata in Romania atunci nu sunt probleme cu revenirea ei in tara. Doar sa aveti imputernicire de la el ca puteti utiliza autoturismul si documentele masinii in original Insa daca aceasta este inmatriculata in strainatate atunci sunt cateva documente care trebuie intocmite pentru a putea circula cu aceasta pe teritoriul Romaniei.
imputernicirea trebue sa o scot din italia > ca acolo are rezidenta .sau de unde o pot procura ca doar masina e inmatriculata an ro si acum se afla an italia .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
mihaitza_jupanu2003, utilizator
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa ramaneti la subiectul deja deschis. Multumesc.
mihaitza_jupanu2003 a scris:

fiul meu are 1 masina inmatriculata in romania. actualmente este an strainatate cu masina. intrebare? eu fiind tatl lui o pot aduce inapoi in romania? el neputand veni cu ia. pot avea probleme la vama ??
si daca exista vreo legislatie an acest caz?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Legea rutiera lucian03 lucian03 buna am cumparat o masina din spania in luna martie nu este trecuta pe numele meu are numere de spania nu are numere provizori si nu as vrea sa o ... (vezi toată discuția)