avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legea rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legea rutiera

buna am cumparat o masina din spania in luna martie nu este trecuta pe numele meu are numere de spania nu are numere provizori si nu as vrea sa o inmatriculez pot sa circul cu ea in romania .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:23, 2 Mai 2014
Nu puteti circula in aceste conditii.
de ceeeee?
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
lucian03, utilizator
lucian03 a scris:

buna am cumparat o masina din spania in luna martie nu este trecuta pe numele meu are numere de spania nu are numere provizori si nu as vrea sa o inmatriculez pot sa circul cu ea in romania .


BA DA PUTETI CIRCULA...aveti acelasi regim cu cel in care circulati cu o masina din spania imprumutata de la un prieten. este cumparata de dvs fara acte. proprietarul v-a dat acordul sa circulati cu ea. puteti merge oriunde.

birouavocat - draga user, daca dvs v-ati duce in excursie intr-o tara UE si imprumutati o masina(ca doar nu scrie pe ea ca ati cumparat-o fara acte) si daca dumneata calatoresti cu masina in alte tari UE vrei sa spui ca te opreste cineva? atata timp cat este DEJA inmatriculata intr-o tara, mai ales UE????!!!!!

Daca fostul proprietar o radiaza in tara de origine ca urmare a vanzarii si veti fi verificat in trafic vi se va intocmi dosar penal. Puteti circula cu ea in RO atat timp cat masina nu este radiata.
:offtopic: Interventie moderator: am rugamintea sa ramaneti la topicul deja deschis. Multumesc,


lucian03 a scris:

am o masina inmatriculata in spania cum pot afla daca este radiata



freeelis a scris:

Va puteti adresa autoritatlor din Spania.

Radiere masina inmatriculata in Spania
[ link extern ] /


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Stanjuanito Stanjuanito Buna , cred ca acesta este un caz mai puțin întâlnit . Am cumpărat o masina din Germania cand a trebuit sa ii scot numere roșii provizori am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)