ma tot invart de ieri prin codu fiscal si prin cel rutier si inca nu sunt lamurita...
Spuneti-mi va rog, acum daca iei o masina cu nr de italia si platesti taxele acolo- asigurare si impozit- si vrei sa circuli cu ea in tara la noi, ce iti mai trebuie?
Mai e valabila faza cu 90,120 de zile din codu rutier?
Merci.
cred k poti sa o conduci acel termen limitat ...prin romania...dar in principiu nu ar trebui sa ai probleme...sa o folosesti doar ca masina personala in Romania...atata timp cat ea e in regula acolo in Italia :) ...
o rovigneta nu stiu dak poti cumpara pt Romania...deci ...drumuri nationale :-??
vreau sa stiu si eu sigur,ce acte imi trebuie in Romania,pt a circula cu o masina inmatriculata in Italia,pe numele unui cetatean cu dubla cetatenie(romana si italiana)?am inteles ca nu imi trbuie decat o procura notariala(facuta in Romania sau in Italia...?) si dovada ca sunt platite toate taxele in tara de origine a masinii(Italia).daca stie cineva,va rog mult,raspundeti!
p.s. URGENT!!!
Iti trebuie talonul masinii, cartea verde, deci sa ai asigurarea platita si o procura notariala cum ca ai voie sa parasesti italia cu masina respectiva.
Contract de comodat
flosm
Buna ziua.ma numesc Florin si sunt in Italia de 7 luni cu toate actele in regula(buletin italian si rezidenta).problema mea este urmatoarea:vreau sa vin in ... (vezi toată discuția)