avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... auto importate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

auto importate

ma tot invart de ieri prin codu fiscal si prin cel rutier si inca nu sunt lamurita...
Spuneti-mi va rog, acum daca iei o masina cu nr de italia si platesti taxele acolo- asigurare si impozit- si vrei sa circuli cu ea in tara la noi, ce iti mai trebuie?
Mai e valabila faza cu 90,120 de zile din codu rutier?
Merci.
Cel mai recent răspuns: Chirurgu , utilizator 13:20, 30 Ianuarie 2008
cred k poti sa o conduci acel termen limitat ...prin romania...dar in principiu nu ar trebui sa ai probleme...sa o folosesti doar ca masina personala in Romania...atata timp cat ea e in regula acolo in Italia :) ...
o rovigneta nu stiu dak poti cumpara pt Romania...deci ...drumuri nationale :-??
vreau sa stiu si eu sigur,ce acte imi trebuie in Romania,pt a circula cu o masina inmatriculata in Italia,pe numele unui cetatean cu dubla cetatenie(romana si italiana)?am inteles ca nu imi trbuie decat o procura notariala(facuta in Romania sau in Italia...?) si dovada ca sunt platite toate taxele in tara de origine a masinii(Italia).daca stie cineva,va rog mult,raspundeti!
p.s. URGENT!!!
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2008
micaella_catalina, utilizator
Iti trebuie talonul masinii, cartea verde, deci sa ai asigurarea platita si o procura notariala cum ca ai voie sa parasesti italia cu masina respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa carte verde - corecta ? theslick13 theslick13 In uniunea europeana mai e valabila cartea verde ? Am o masina inmatriculata pe Italia la care la un control imi lipsea carte verde ? AM luat amenda conform ... (vezi toată discuția)
Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat flosm flosm Buna ziua.ma numesc Florin si sunt in Italia de 7 luni cu toate actele in regula(buletin italian si rezidenta).problema mea este urmatoarea:vreau sa vin in ... (vezi toată discuția)