avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dreptul de a face scoala postliceala la buget?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dreptul de a face scoala postliceala la buget?

Buna ziua.
Am terminat Facultatea de Drept in 2012 , la buget. Din septembrie 2019, m-am incris la Scoala Postliceala Carol Davila , la asistenti medicali la taxa. As vrea sa stiu daca am dreptul sa fac si aceasta postliceala la buget.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Asistent de radiologie italia aida76 aida76 buna ziua.am si eu o intrebare care ma framanta de mai mult timp.traiesc in italia de 8 ani si am facut pe aici toate meseriile posibile si imaginabile dar cea ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale asistent medical cu studii superioare silvia90 silvia90 Buna ziua. Sunt asistent medical generalist cu grad principal intr-un Bloc Operator. Am promovat Examenul de Licenţă la Universitatea „Carol ... (vezi toată discuția)