avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... asistent de radiologie italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

asistent de radiologie italia

buna ziua.am si eu o intrebare care ma framanta de mai mult timp.traiesc in italia de 8 ani si am facut pe aici toate meseriile posibile si imaginabile dar cea mai importanta in care sunt pregatita si adica o scoala postliceala,,.carol davila,,cu durata de 2 ani cu specializarea asistent de radiologie pe care am terminat-o in 1997,NU.as vea sa stiu care este procedura de a lucra in italia pe acest profil.....si daca este recunoscuta aceasta diploma .va rog din suflet sa ma ajutati.#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 05:39, 21 Decembrie 2010
Pentru un raspuns la obiect,eu cred ca trebuie sa consultati fie un site de specialitate italian,fie un jurist italian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)