avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina parcata a fost lovită groaznic din spate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina parcata a fost lovită groaznic din spate

Buna dimineata . Am fost lovit din spate de un mos .. Masina este facut a praf.. punte ruptă bascula ruptă roata spate dreapta ruptă , stop spart , bara spate si lateral sparte. Vinovatul nu are itp valabil si nici asigurare.. Ce sa fac ? Pagubele se ridică laa cca. 4000 5000 de lei masina fiind BMW. Va trebui să mă judec cu moșu , ca să obțin despăgubirile?
Cel mai recent răspuns: Anonimadinumbra , utilizator 10:14, 24 Septembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in care persoana vinovata nu detine asigurare trebuie sa va adresati BAAR.
[ link extern ] /
Deci cel care mi-a lovit masina.. are asigurarea valabilă dar itp-ul il are expirat. Precizez ca asigurarea o are facuta la Vatra.. sau ceva de genu. Multumesc pentru raspuns !

cyan a scris:

In cazul in care persoana vinovata nu detine asigurare trebuie sa va adresati BAAR.
[ link extern ] /

Atunci fie incheiati "amiabila" si mergeti la asiguratorul lui pentru constatare si despagubiri, fie va adresati politiei, daca nu doreste 'amiabila".
Cred ca mai bine sa hotărască poliția, altfel, nici asigurătorul nu va avea de comentat.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
latka, utilizator
Hotarati-va, vinovatul avea sau avea o polita rca valabila la data evenimentului??
Buna dimineata . Am fost lovit din spate de un mos .. Masina este facut a praf.. punte ruptă bascula ruptă roata spate dreapta ruptă , stop spart , bara spate si lateral sparte. Vinovatul nu are itp valabil si nici asigurare.. Ce sa fac ? Pagubele se ridică laa cca. 4000 5000 de lei masina fiind BMW. Va trebui să mă judec cu moșu , ca să obțin despăgubirile?

Alte discuții în legătură

Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Am fost accidentată pe trecerea de pietoni. doresc daune morale, cum să procedez? m_mindru m_mindru Am fost accidentata pe trecerea de pietoni. Doresc daune morale pentru vatamare corporala picior in ghips si partea stanga vatamata mai putin. Cum sa procedez? (vezi toată discuția)
Dauna totala fara a mai fi valabila rca-ul(expirat) AndreyADM AndreyADM Am fost lovit de cineva cu masina încât acesta care m-a lovit mi-a produs la masina o dăuna totala, masina fiind răsturnată. Intrebarea mea este daca am ... (vezi toată discuția)