avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen de incadrare MAI
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de incadrare MAI

In noiembrie 2016 am castigat un concurs de ofiter la jandarmi. Nu au vrut sa ma incadreze pe motiv ca nu trebuia sa particip la concurs din sursa externa. Dupa aproape 3 ani de judecata cu MAI , ICCJ a dispus in sedinta din 20.06. 2019, incadrarea si acordarea tuturor drepturilor de la termenul legal la care trebuia sa fiu incadrat.Ministerul m a incadrat de la 20.06.2019 cu chemare in activitate de la 09.09. 2019, fara acordarea niciunui drept. As vrea sa stiu care este termenul legal la care trebuia sa fiu incadrat ? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concurs - trecere in corpul ofiterilor de politie invalidat Hofman Hofman In luna noiembrie 2016 am participat la un concurs organizat de catre o structura subordonata M.A.I. in vederea ocuparii unei functii vacante de ... (vezi toată discuția)
Concurs angajare respins - m.a.i Sergiu_I Sergiu_I Buna ziua, Pe scurt, sotia mea a sustinut un examen riguros in noiembrie2016 (acum 6luni) pentru postul de ofiter la Jandarmerie. Mentionez ca a concurat ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilors Februarie18 Februarie18 Am lucrat ca agent de politie din 2011 pana in 2016, la serviciul financiar din cadrul unui inspectorat de politie. La sfarsitul anului 2016 am participat la ... (vezi toată discuția)