avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoana bolnava psihic fara apartinatori, vecin de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoana bolnava psihic fara apartinatori, vecin de bloc

buna ziua,

Am nevoie, va rog, de un sfat/indrumare: am vecin in bloc o persoana bolnava psihi, fara apartinatori, care la randul ei are grija de o alta persoana cu handicap atat fizic cat si locomotor. in apartamentul in care locuiesc cele 2 este dezastru: lucruri aruncarte unele peste altele, mizerie de nedescris; din cauza dezordinii accesul in apartament se face printr-o deschidere de 30 de cm a usii de intrare. este un focar de infectie, mizerie, gandaci si un potential pericol comun (un eventual incendiu)

Nu stiu cum putem proceda pentru a putea institutionaliza cele 2 persoane, in aceasta privinta am nevoie, va rog, de un sfat de la dvs.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
cyan, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:12, 24 Septembrie 2019
Sesizati oficial atat serviciul specializat din cadrul primariei teritoriale cat si autoritatea pentru protectia copilului care detine departament specializat pentru solutionare astfel de situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog, o indrumare. va scriu in numele asopciatiei ... tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog, o indrumare. Va scriu in numele asopciatiei de proprietari. La etajul 3 pe scara mea locuieste o doamna bolnava psihic (sufera de dementa ... (vezi toată discuția)
Proprietari iresponsabili andreeag0121 andreeag0121 De cativa ani m-am mutat impreuna cu sotul meu in apartamentul parintilor sai acestia fiind plecati din tara. Toate bune si frumoase pana cand intr-o seara a ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)