Buna seara, am creat u abonament orange de TV si internet, pe contract am doar abonamentul de TV si 1 internet, mi s-au montat 2 routere si le-am folosit, la telefon mi sa spus ca factura va venii maxim 110lei iar factura mea nu coboara de 180lei, cand am sunat mi sa spus ca am 2 abonamente de internet de care eu nu stiam decat de 1, am cerut sa inchid unul si mi se cere taxa de reziliere, internetul nici nu funtioneaza, iar cand am spus ca nu merge netul si ca vine facura mai mult mi sa spus ca n-am ce sa fac decat sa platesc abonamentele sau daca vreau sa inchid sa platesc taxe de reziliere, ei ma pun sa folosesc ceva de care nu sunt multumit si nici ceea ce vorbisem la telefon, nu mi se pare normal daca nu pot folosi internetul si facuta vine mai mult decat mi sa spus la telefon iar in contract am doar 1 abonament de internet sa platesc taxe de reziliere, intrebarea mea este cum pot face sa renunt la toate serviciile lor de care nu sunt multumit si am fost inselat fara sa platesc vreo penalizare. Eu mi-au dat 2 routere si 2 decodoare de TV cum sa fac sa nu existe probleme sa fiu nevoit sa vand ceva de pe numele meu. Vreau sa renunt la toate serviciile lor.
Ma simt foarte nedreptatit sa platesc ceva ce nu pot folosi si ba chiar mai mult decat mi sa spus la telefon si scrie pe contractul pe care l-am primit. Va multumesc
Abonament rcs-rds
lalala345
Buna ziua!In data de 1 august 2015 am vandut apartamentul (l-am eliberat),pe 21 fata care a cumparat a preluat abonamentul de tv si internet.abonametul meu era ... (vezi toată discuția)
Abuz orange
7noiembrie
Buna ziua
As avea o intrebare.
Am abonament orange de peste 6 ani de zile.
Sincer nu prea am avut probleme pana acum.
Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)