avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac incheiere interlocutorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac incheiere interlocutorie

am formulat exceptia lipsei calitatii procesuale pasive direct, in apel, si a fost respinsa ca tardiv introdusa desi este o exceptie absoluta, care poate fi ridicata in oricare stadiu al procesului. Cum pot sa atac aceasta incheiere (apel/recurs, separat sau o data cu fondul, care este termenul pentru calea de atac?). Multumesc frumos pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Art 261 cod proc civ teribilutza teribilutza O incheiere de sedinta care nu este semnata de judecator si care nu prevede calea si termenul de atac conform art. 261 cod proc civ., este valabila? O sentinta ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)