avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu

Salutare. Am un prieten olandez care vrea sa isi cumpere un teren in România si sa isi facă o casă.Pana atunci va locui la mine.pot sa il iau in spatiu si daca dă ce acte sunt necesare.nu are cetatenie română.

Alte discuții în legătură

Obtinerea cartii de identitate prin luarea in spatiu Jac7ky7 Jac7ky7 salut! sunt cetatean al R.Moldova am un coleg din Romania care doreste sa ma ia in spatiu. pot sa obtin cartea de identitate? ce documente imi trebuiesc? va ... (vezi toată discuția)
membru european (olandez) poate sa cumpere teren in romania ? George.samir1 George.samir1 Buna ziua, Am un prieten cetățean european ( Olandez ) poate sa cumpere un teren in România ? Si dacă da, ce ii trebuie ? (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta in romania Ardelean Iulia Ardelean Iulia Buna ziua, am o prietena nascuta in Romania, de la varsta de 6 ani a locuit timp de 50 ani in Israel, acum doreste sa se intoarca in Romania. Are dubla ... (vezi toată discuția)