avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii administrator

As dori sa stiu ce solutii sunt pentru administratoul unei societati comerciale si anume : daca isi face contract de munca ce contributii are de achitat sau isi poate plati fara cntract de munca contributia la sanatate, vechime la casa de pensii?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 25 Septembrie 2019
Isi poate face contract de asigurare direct cu Casa de Pensii si Casa de Asigurari de Sanatate.

detalii
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca si alte contributii la concediu fara plata Ladis Ladis Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate proceda la plata contributiilor sociale din partea angajatului pe perioada suspendarii contractului de munca ca urmare ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru vechime pensie adrianapopa adrianapopa Buna ziua, in decembrie termin indemnizatia de crestere a copilului si am o problema. daca nu ma angajez dupa aceasta perioada pot sa imi platesc eu ... (vezi toată discuția)
Contributie casa de pensii mica-mihaela mica-mihaela Buna ziua, In cazul in care nu am niciun loc de munca, somajul s-a incheiat de doua luni, pot incheia un contract cu Casa de Pensii pentru a plati contributia ... (vezi toată discuția)