avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariu presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariu presedinte

Buna ziua,

un presedinte de asociatie de proprietari care si-a dat demisia, in perioada pana la care se va alege un nou presedinte mai are dreptul la salariu ? mentionez ca au trecute cateva luni bune de cand si-a dat demisia
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:23, 28 Septembrie 2019
Buna ziua,
Da, daca nu ati ales pe altcineva si acesta isi desfasoara activitatea in continuare.
Si nu este vorba despre salariu, ci despre indemnizatie - daca nu va deranjeaza!
multumsc pentru raspuns - eu tot incerc sa gasesc o baza legala dar nu am gasit - sincer, pentru simplu fapt ca semneaza o lista de intretinere cu meniunea la semnatura de "presedinte demisionar" altceva nu face ... ii dam salariu (indemnizatie) doar pentru o semnatura ... cam mult, nu ?
aveti dreptate, este indemnizatie
Atunci organizati o Adunare generala si alegeti alt presedinte.

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie de proprietari Amalexco Amalexco Buna ziua. Eu, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari vreau sa demisionez. Uitandu-ma in lege, nu am un termen anume, si nu se intelege, ce ... (vezi toată discuția)
Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Numire secretar gabrielg1 gabrielg1 Secretarul asociatiei noastre a demisionat. Care este procedura pentru a numi alt secretar? (vezi toată discuția)