avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru si act de spatiu reziliat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru si act de spatiu reziliat

Buna ziua,

O societatea are deschise mai multe puncte de lucru. Intr-un unul dintre aceste puncte nu se va mai desfasura activitate (intrucat nu mai sunt angajati, singurii dintre ei fiind in concediu medical si crestere copil). Administratorul a reziliat Contractul de inchiriere pentru spatiul respectiv, desi acesta era inregistrat la Registrul Comertului pana in anul 2020. Cu toate acestea, administratorul nu doreste sa inchida punctul de lucru la Registrul Comertului si sa transfere angajatii la celelate puncte de lucru. Ce mentiuni trebuie facute la Registrul Comertului pentru a fi in legalitate. Mentionez ca in momentul de fata nu mai este contract de inchiriere spatiu pentru punctul de lucru respectiv.
Va multumesc si astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare spatiu gabitza1980 gabitza1980 va rog sa-mi spuneti daca actele pe care le enumar mai jos sunt complete pentru infiintare spatiu pentru punct de lucru: - declaratie privind detinerea si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)