avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se calculeaza consumul de apa calda la un bloc cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se calculeaza consumul de apa calda la un bloc cu centrala proprie?

Pentru o luna de vara (2019), 2 persoanee, care nu prea sunt pe acasa ca muncesc si nici nu prea gatesc, a venit doar consum de apa calda 260 lei, intretinerea totala ajungand la 380 lei. Mentionez ca exista in apartament contoare de apa calda si rece atat la baie cat si la bucatarie, dar cu toate acestea se calculeaza la pausal. Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se calculeaza corect in aceasta situatie si cum se poate calcula pasusal?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Legat de plata pentru apa calda si rece JohnnyMd JohnnyMd am o intrebare: am contoare de apa calda/rece la baie si bucatarie. la bucatarie contorul de apa calda este defect de ceva timp si administratorul blocului ma ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc greseste la calcul ! sa fie ceva la mijloc( eroare intentionata ?) ContSters241026 ContSters241026 Am o mare problema. La avizierul blocului in dreptul ap.meu sta scris / Apa rece consumata Baie + Bucatarie... 2,58 mc = de plata. 23,77 lei Apa calda ... (vezi toată discuția)
Legea consumului in pausal asociatii de proprietari zoita.moga zoita.moga As dori sa stiu daca legea privind norma de pausal pentru consumul de apa mai este in vigoare. Care sunt criteriile de stabilire a consumului de apa pentru un ... (vezi toată discuția)