avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legat de plata pentru apa calda si rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legat de plata pentru apa calda si rece

am o intrebare: am contoare de apa calda/rece la baie si bucatarie. la bucatarie contorul de apa calda este defect de ceva timp si administratorul blocului ma obliga sa platesc pausal pentru toata apa calda/rece consumata. este corect asta? sau pot plati conform consumului indicat la apa rece baie/bucatarie si apa calda baie, iar la apa calda sa platesc pausal (sau un anumit volum fix de apa)?
Cel mai recent răspuns: JohnnyMd , utilizator 20:18, 20 Aprilie 2010
Mai bine va inlocuiti apometrul :)
La apa rece de ce sa platiti la pausal daca nu aveti nicio problema cu masuratul consumului? Bineinteles ca nu este corect!

La apa calda, va poate pune o cantitate medie de cat consumati pana acum...sau, hai sa zicem, dubla, dar numai pentru apometrul defect.

E abuziv ce face el!
asa mi s-a mai spus. voi lua masuri. multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum minim apa hervel hervel buna ziua stie cineva ,care este consumul minim de apa raportat in urma citirii apometrului in asa fel incat daca este consum mic(ex:0.5mc de apa)sa fie ... (vezi toată discuția)
Probleme din cauza unui contor defect anngie anngie Locuiesc intr-un apartament dotat cu contoare pentru apa calda si rece. Deoarece nu gatesc niciodata m-am gandit sa fac economie la apa, asa ca am inchis ... (vezi toată discuția)
Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)