avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diferenta nivel studii COR/Legea salarizarii unice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diferenta nivel studii COR/Legea salarizarii unice

Buna ziua,
va adresez urmatoarea intrebare cu rugamintea de a primi pe cat posibil un raspuns obiectiv.
Vă rog sa-mi comunicati daca la ocuparea unui post intr-o unitate publica se ia in considerare obligatoriu nivelul de studii prevazut in COR sau cel prevazut in LEGEA 153-2017-privind-salarizarea-personalului-platit-din-fonduri-publice pentru acelasi post , si am ca exemplu cazul meu de INSTRUCTOR DE ERGOTERAPIE care are atribuit prin COR pozitia 223003 Nivelul de studii - 4 (studii superioare) iar prin Legea salarizarii in anexa la pozitia 3.2. Salarii de bază pentru personalul de specialitate din unitățile de asistență socială/centre cu sau fără personalitate juridică, nr crt 32 din tabel, nivelul studiilor cerut, este MEDIU.
In speranta primirii unui raspuns edificator va multumesc
Catalin Azoitei

Alte discuții în legătură

Promovare grad profesional ContSters301096 ContSters301096 buna ziua, Am nevoie de o informatie pentru o prietena angajata ca si registrator medical UPU, va rog frumos sa imi spuneti dupa cati ani lucrati in domeniu ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 20/2016 sef serviciu financiar contabil si buget bubulina0506 bubulina0506 buna ziua, avand in vedere ultimele modificari ale oug 20/2016 imi puteti spune, in conditiile in care nu exista contabil sef ci sef de serviciu in institutia ... (vezi toată discuția)
Oug 293/2015 rodicaneagu rodicaneagu Buna ziua, Asistentii personali primesc 10 sau 25%? Avem si functionarii publici cu atributii de asistenta sociala si mediator sanitar pentru romi ... (vezi toată discuția)