avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere autoturism de la evidenta fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere autoturism de la evidenta fiscala

Bună ziua. Am achiziționat un autoturism și l-am luat în evidență (fiscal la primăria orașului) în 2010 în vederea înmatriculării. Am decis să renunț la înmatriculare și l-am revândut dar neavând posibilitatea dea a mă prezenta în timp util să o scot din evidență. Întrebarea este, ca să o pot scoate acum din evidență, trebuie să plătesc impozitul la zi chiar dacă mașina a fost înstrăinată încă din 2010 ? (Am contractul de vânzare din 2010) Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri !
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
IulianVdV86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:55, 1 Octombrie 2019
Conform dispozitii cod fiscal se paote dispune radierea auto numai dupa depunerea documentelor justificative
In speta urmeaza sa achitati impozitul restant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)