avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amendă rovinieta din 2011
Discuție deschisă în Executare silită

Amendă rovinieta din 2011

Bună ziua
Masina sotei a fost lăsată acasă ea fiind plecat din țară iar fostul ei concubin a circulat fără rovinieta în 2011 și a primit 4 amenzi.
Pentru prima data luna trecuta ia venit proprire pe conturle din banca și pe salariul pentru aceste amenzi din 2011 pana la aceasta dată menționez ca nu a primit nici o notificare în acest scop.A plătit 500 de ron și a rezolvat. Acum iar a venit alta proprire și cei de la adnr spun ca mai sunt 3 amenzi tot din 2011-2012. Este normal sa plătesca după 8 ani.?? Nu sau prescris? Ce trebuie sa fac? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala pentru lipsa rovinieta, masina vaduta alinauim alinauim Buna seara, Am si eu o problema care sper sa o rezolv prin intremediul d-voastra. In urma cu 3 ani am vandut o masina Dacia, dar nu am facut actele legale, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata taxei de despagubire 28 euro ion33 ion33 buna ziua, am fost executat silit pt neplata taxei de 28 euro asta dupa ce am platit amenzile pt rovinieta de 250 ron fiecare in 2013 (n am platit astia 28 ... (vezi toată discuția)