Buna seara,
Am si eu o problema care sper sa o rezolv prin intremediul d-voastra.
In urma cu 3 ani am vandut o masina Dacia, dar nu am facut actele legale, asa ne-am inteles cu cel care a cumparat-o ca sa-l mai laam ca nu are bani la momentul respectiv. In 2 aprilie 2012 am primit acasa un proces verbal de constatare a contraventiei, adica a trecut prin camera si nu avea rovinieta, am vorbit cu omul a venit a platit amenda + taxa la Trezorerie + 28 euro taxa de rovinieta.
Azi 23 aprilie 2012 am primit din nou inca 2 amenzi, intrebarea mea este pe langa amenda + taxa la Trezorerie, mai trebuie sa platesc si rovinieta daca am platit-o la prima amenda???? Tinand cont ca prima amenda a fost pentru data de 22 octombrie 2011 iar urmatoarele doua 4 noiembrie, respectiv 29 noiembrie 2011. Cum trebuie sa procedez in cazul asta??? mai plateste rovinieta sau nu???
Va multumesc!
Alina Miu
Daca in continuare circula fara a achizitiona o noua rovinieta, veti fi bun de plata ( ca proprietar auto) ori de cate ori va fi inregistrat/controlat, indiferent de numarul de amenzi platite si care contin asa cum spuneati amenda propriu zisa + tariful de utilizare.
Va sfatuiesc sa urgentati perfectarea actelor...!