avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala pentru lipsa rovinieta, masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala pentru lipsa rovinieta, masina vaduta

Buna seara,
Am si eu o problema care sper sa o rezolv prin intremediul d-voastra.
In urma cu 3 ani am vandut o masina Dacia, dar nu am facut actele legale, asa ne-am inteles cu cel care a cumparat-o ca sa-l mai laam ca nu are bani la momentul respectiv. In 2 aprilie 2012 am primit acasa un proces verbal de constatare a contraventiei, adica a trecut prin camera si nu avea rovinieta, am vorbit cu omul a venit a platit amenda + taxa la Trezorerie + 28 euro taxa de rovinieta.
Azi 23 aprilie 2012 am primit din nou inca 2 amenzi, intrebarea mea este pe langa amenda + taxa la Trezorerie, mai trebuie sa platesc si rovinieta daca am platit-o la prima amenda???? Tinand cont ca prima amenda a fost pentru data de 22 octombrie 2011 iar urmatoarele doua 4 noiembrie, respectiv 29 noiembrie 2011. Cum trebuie sa procedez in cazul asta??? mai plateste rovinieta sau nu???
Va multumesc!
Alina Miu
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 22:20, 23 Aprilie 2012
Daca in continuare circula fara a achizitiona o noua rovinieta, veti fi bun de plata ( ca proprietar auto) ori de cate ori va fi inregistrat/controlat, indiferent de numarul de amenzi platite si care contin asa cum spuneati amenda propriu zisa + tariful de utilizare.
Va sfatuiesc sa urgentati perfectarea actelor...!
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2012
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine raspunde? dogarudobra dogarudobra sora mea a dat masina proprietate baiatului ei care a circulat fara rovinieta a primit in 2011, 3 amenzi pe care sora mea le-a platit in 2013 acum ... (vezi toată discuția)
Somaþie pentru plata tarifului de despãgubire robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Am primit două somaţii de la CNADNR privind plata a două tarife de despăgubire stabilite prin două procese verbale prvind contravenţii ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata taxei de despagubire 28 euro ion33 ion33 buna ziua, am fost executat silit pt neplata taxei de 28 euro asta dupa ce am platit amenzile pt rovinieta de 250 ron fiecare in 2013 (n am platit astia 28 ... (vezi toată discuția)