avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ASIMILATA GR.1 LA GR.SPECIALA.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ASIMILATA GR.1 LA GR.SPECIALA.

Asimilat nu inseamna oare la ,,fel,,dar alta denumire,adaugat,specific ca in urma recakculari am benificiat doar de 2,7 ani de speciala,iarasi cei 20 de gr.1 nu,am o pensie de 1026,roni,ca siderurgist,si mi sa spus ca mi s-au acordat,punctajul de 50 la suta la punctajul anual,dar si grupa 1 mi sa pus la ,,conditi normale de munca,,e corect?le-am spus am incercat sa le explic uleiul si apa nu se amesteca la fel eu ca otelar nu pot fi bagat cu frizeri in aceiasi grupa ,,conditii normale,,doar daca nu considera ca am lucrat pe pămînt nu in aer sau pe apa.Va multumesc si mare stima pentru ce faceti si cum ne ajutati dl.MIRCEA CARP
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:29, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca anii de grupa I sa fie asimilati la conditii speciale trebuie ca:
-Activitatea desfasuiata in grupa I si activitatea desfasurata in conditii speciale sa se regaseasca in anexa 2, iar unitatea in anexa 3 a legii 263/2010.
Buna seara stimate domn si ma scuzati ca va deranjez si cum pot afla aceste date spuse de dumneavoastra unde si cum pot vedea tabelul,eu am lucrat in COMBINATUL SIDERURGIC RESITA SUTA LA SUTA IN GR.1 SI SPECIALA.MULTUMESC.

Carp Mircea a scris:

Pentru ca anii de grupa I sa fie asimilati la conditii speciale trebuie ca:
-Activitatea desfasuiata in grupa I si activitatea desfasurata in conditii speciale sa se regaseasca in anexa 2, iar unitatea in anexa 3 a legii 263/2010.

acest răspuns util
Buna ziua ,domnul Carp Mircea pt adeverința de conditi deosebite unde sunt încadrat 100% ,între ani 04.2001 până în 31.12.2006 trebuie specificat neapărat anexele 2 si 3 ? Am lucrat la Arpechim S.A.Mulțumesc frumos !

Carp Mircea a scris:

Anexa 2
[ link extern ]
Anexa 3
[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
codrutz2007, utilizator
acest răspuns util
Conditiile deosebite nu au legatura cu anexele 2 si 3.
Doar conditiile speciale si grupa I asimilata la conditii speciale.

Alte discuții în legătură

Asimilare gr.1,conditii speciale de munca 60oo 60oo Azi am fost din nou la casa de pensii Caras,si am incercat tot ce este omeneste a explica ca eu am lucrat in aceiasi intreprindere aceiasi sectie aceiasi ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie 60oo 60oo Am 20 ani gr.1. 2,7 ani gr.speciala,10 luni gr.2,pensionar din 2015,limita de virsta,39,8 ani cotizati,si am fractia de aflare a punctului la 35 de ani,gr.1 nu ... (vezi toată discuția)
Pensii cozmastefan cozmastefan Sunt nascut in19.01 1955,si m-am angajat la Combinatul Siderurgic Hunedoara in01.08 1973 ca otelar.In perioada25.06.1975-01.12.1976 am fost in armata.In ... (vezi toată discuția)