avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Asimilare gr.1,conditii speciale de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Asimilare gr.1,conditii speciale de munca

Azi am fost din nou la casa de pensii Caras,si am incercat tot ce este omeneste a explica ca eu am lucrat in aceiasi intreprindere aceiasi sectie aceiasi meserie de lacatus mecanic siderurgie 20 de ani ,intreorinderea Combinatul Siderurgic Resita actual TMK,se regaseste in anexa 3,in anexa 2 a legi 263/2010,mai mult am adus fin nou adeverinte de la fosta intreprindere doveditoare ca se regaseste la pozitia 50 din anexa 3,ca eu timp de 20 de ani mi-am desfasurat activitatea in acelasi loc de munca,cu toate ca aceste adeverinte dovedititoare se regaseau la dosarul de pensie din 2015,si totusi nu mi sa recalculat doar 2,7 ani lucrati din 1.04.2001-2003,cind sa schimbat titulatura din gr.1 in gr.speciala ,dar nimic mă izbesc de un zid si nu pot să-l sparg sau sa inteleg ,dece mi sa pus 35ani plafon de cotizare si nu 25 cum este normal.CE SA MAI FAC?UNDE SA MA ADRESEZ,NOI NU AVEM AVOCATI SPECEALIZATI IN LITIGI DE MUNCA,DECI DIN START ESTE UN PROCES PIERDUT SI CA BANI,SI CA INDREPTARE A GRESELI DE A NU MI SE ASIMILA GRUPA 1.VA ROG O SOLUTIE.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:05, 3 Noiembrie 2019
Asimilarea anilor de grupa I la condiții speciale este reglementată de legea 226/2006(art.2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asimilare gr.1 la conditii speciale de munca. 60oo 60oo Buna seara ,am citit raspunsul si am vazut ca in ANEXA 3 ,LA PUNCTUL 50.,se regaseste si intreprinderea unde mi-am desfasurat activitatea COMBINATUL SIDERURGIC ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca ona mihai ona mihai Buna seara ,am o intrebare Am iesit la pensie in iunie 2012 si am 20 ,4 ani speciala si 8 ani in grupa I,si as dori sa aflu daca anii lucrati in grupa I se ... (vezi toată discuția)
Recalculare grupe. 60oo 60oo Azi nu am sa pun nici o intrebare,doar vreu sa multumesc din inima domnului MIRCEA CARP,sper ca am scris bine si domnia sa nu se va supara ,dar azi e cea mai ... (vezi toată discuția)