avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare grupe.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare grupe.

Azi nu am sa pun nici o intrebare,doar vreu sa multumesc din inima domnului MIRCEA CARP,sper ca am scris bine si domnia sa nu se va supara ,dar azi e cea mai fericita zi din viata mea de pensionar ,dupa nenumarate incercari disperari,loviri cu capul de ,,zidul indiferentei al celir functionari trepadusi de la casa de pensii,cu sfatul dumnealui am cerut intreprinderi adeverinta doveditoare ca intreprinderea se gaseste in anexa 3 iarasi locul meu de munca se gaseste in anexa 2 si cu toate aceste adeverinte depuse din nou la casa de pensii CARAS-SEVERIN,mi se asimileaza cei 20 de ani de gr.1 la cei 2,7 ani de gr.speciala si pot intra la recalculare si inplicit la fractia de 25 de ani si nu 35 de ani care ne baga ,,in gr 3 conditii normale de munca.Deci multumesc domnule avocat cu timpul alocat pentru mine si cu ajutorul dv.am obtinut o victorie nesperat de mare.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:34, 19 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu o precizare:
Eu nu sunt avocat si nu am nici studii juridice.
Am doar studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asimilare gr.1,conditii speciale de munca 60oo 60oo Azi am fost din nou la casa de pensii Caras,si am incercat tot ce este omeneste a explica ca eu am lucrat in aceiasi intreprindere aceiasi sectie aceiasi ... (vezi toată discuția)
Asimilata gr.1 la gr.speciala. 60oo 60oo Asimilat nu inseamna oare la ,,fel,,dar alta denumire,adaugat,specific ca in urma recakculari am benificiat doar de 2,7 ani de speciala,iarasi cei 20 de gr.1 ... (vezi toată discuția)
Modificare legea pensiilor 2013 - grupa i de munca dupa 2001 clauaime clauaime Buna ziua, Anul acesta fac 50 ani, am 30 de ani lucrati din care 18 ani de gr1 acumulati din 1983 pana in 2001. Sunt femeie deci ar trebui sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)