avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Asimilare gr.1 la conditii speciale de munca.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Asimilare gr.1 la conditii speciale de munca.

Buna seara ,am citit raspunsul si am vazut ca in ANEXA 3 ,LA PUNCTUL 50.,se regaseste si intreprinderea unde mi-am desfasurat activitatea COMBINATUL SIDERURGIC RESITA ,ca lacatus timp de 20 de ani gr.1 suta la suta drept cistigat in instanta,,sunt pensionar din 2015 ,si torusi nu inteu la recalculare decit cu gr.speciala 2,7 ani .Este normal,este corect.,nu mai stiu ce sa cred.MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:51, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai deschideti topicuri, dupa topicuri.
Nu veti mai intelege nimic din discutii.
Daca mai deschideti altele, eu nu va mai raspund.
In cate topicuri trebuie sa ma uit eu pentru a vedea ce v-am raspuns ?
Si in cate sa vad ce intrebari ati pus ?
Postati:
-Ce ati castigat in instanta si cand ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asimilare gr.1,conditii speciale de munca 60oo 60oo Azi am fost din nou la casa de pensii Caras,si am incercat tot ce este omeneste a explica ca eu am lucrat in aceiasi intreprindere aceiasi sectie aceiasi ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie 60oo 60oo Am 20 ani gr.1. 2,7 ani gr.speciala,10 luni gr.2,pensionar din 2015,limita de virsta,39,8 ani cotizati,si am fractia de aflare a punctului la 35 de ani,gr.1 nu ... (vezi toată discuția)
Asimilata gr.1 la gr.speciala. 60oo 60oo Asimilat nu inseamna oare la ,,fel,,dar alta denumire,adaugat,specific ca in urma recakculari am benificiat doar de 2,7 ani de speciala,iarasi cei 20 de gr.1 ... (vezi toată discuția)