avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Costul unei expertize criminalistice auto
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Costul unei expertize criminalistice auto

Buna ziua,
Care ar fi pretul pentru o expertiza criminalistica auto, daca unul din victime ar dori s-o achite personal?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:17, 2 Octombrie 2019
Costurile se stabilesc de catre INEC in functie de obiectivele stabilite pentru expertiza de catre parchet/ instanta de judecata. Parchetul plateste expertizele comandate, dar daca o parte in dosar solicita sa plateasca expertiza, atunci procurorul de caz poate fi de acord.
Instanta de judecata stabileste partea in proces careia i se acord expertiza si aceasta plateste onorariul. Instanta poate stabili ca onorariul sa fie platit de ambele parti in proces.
Din experiența între 1500 și 2500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica-timp wolfususro wolfususro Am o expertiza grafologica la INEC ce dureaza decirca 4 luni..Am senzatia ca este foarte mult si as dori sa intreb urmatoarea intrebare: Conform cutumei ... (vezi toată discuția)
Apel ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara, sunt inculpat intr-un dosar de ucidere din culpa. la fond am fost condamnat 3 ani cu suspendare 6 ani termen reincercare cu supraveghere. am avut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pot sa solicit contraexpertiza? crissandra75 crissandra75 Buna seara ,asi dori si eu o opinie,tatal meu a fost accidentat mortal de catre un conducator auto ce conducea un renault simbol pe dn67,din expertiza ... (vezi toată discuția)