avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul concediu medical

Buna ziua! Am beneficiat de 7 zile de concediu medical pentru ingrijire copil bolnav. Va rog sa imi spuneti daca la indemnizatia de concediu medical se calculeaza contributiile CAS si CASS. Din ce am citit stiu ca se aplica doar CAS.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:36, 2 Octombrie 2019
Aveti dreptate: doar CAS si, bineinteles, impozit.

Pe perioada CM sunteti beneficiar iar nu contributor. Ar fi nonsens sa retii CASS din banii platiti din CASS.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de risc maternal gabrielaando gabrielaando Buna ziua, ma aflu in concediu de risc maternal iar angajatorul mi-a oprit din indemnizatie: 1. somaj 0,5% 2. CAS 10,5% 3. Impozit Din cate m-am ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu prenatal ramona75 ramona75 Buna ziua! Sunt insarcinata si din 23 martie am intrat in concediu prenatal. Pe fluturas apare impozitata si suma aferenta celor 7 zile in care am fost in ... (vezi toată discuția)