avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav

M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de îngrijire , dar nu am reușit ca sa m-a angajez ca si asistent personal si as avea nevoie mare sa m-a angajez pt ca trăim din pensia dânsei de colectiv si nu reușim sa ne descurcam la rândul meu fiind mama a 2 copiii. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:52, 3 Octombrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua, trebuie sa va adresati DGASPC.
Daca locuiti de ex in sectorul 4, va di DGASPC sectorul 4, etc.
Va vor face comisie acasa, si va vor spune necesarul de acte.
deasemenea, va vor da pensie si ajutor de insotitor, si va pun in contact cu ASOCIATII SI FUNDATII IN ACEST SENS.
Buna ziua
Am făcut astfel de proceduri dar cei de la comisie au decis ca se încadrează la pers cu handicap grav nu grav cu asistent personal și de la primărie nu m-a angajează. As vrea sa știu la ce medici trebuie apelat ca săi acorde cei de la comisie gradul de handicap cu asistent personal ca sa m-a pot angaja
Comisia de expertiză la încadrat în gradul de handicap GRAV fără însoțitor. În acest caz persoana cu dizabilități nu beneficiază de însoțitor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta in instanta deciza comisiei respective.
Buna ziua.
Da,as putea dar trebuie bani și timp de care nu dispun.

Cornel Vasile a scris:

Puteti contesta in instanta deciza comisiei respective.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma puteȚi ajuta ,va rog cu urmatoarea situatie.mama ... LAURA 84 LAURA 84 Bună ziua! MA PUTEȚI AJUTA ,VA ROG CU URMATOAREA SITUATIE.Mama mea a fost internata la Spitalul de psihiatrie Jebel, Timiș. IN CADRUL SPITALULUI I-A FoST ... (vezi toată discuția)
Pensie / indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 1 n_roxxanne n_roxxanne Stie cineva cum sa procedez pentru ca fiica mea de 18 ani care sufera de diabet zaharat tip1 insulinodependent sa obtina pensie de boala/ajutor ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in grad de handicap rusumariana rusumariana buna ! salut cu respect ! as vrea sa va rog sa imi raspundeti la o intrebare. daca tatal meu are ambele picioare amputate, are dreptul la insotitor sau ... (vezi toată discuția)