avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav

M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de îngrijire , dar nu am reușit ca sa m-a angajez ca si asistent personal si as avea nevoie mare sa m-a angajez pt ca trăim din pensia dânsei de colectiv si nu reușim sa ne descurcam la rândul meu fiind mama a 2 copiii. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:52, 3 Octombrie 2019

Dapix a scris:

Comisia de expertiză la încadrat în gradul de handicap GRAV fără însoțitor. În acest caz persoana cu dizabilități nu beneficiază de însoțitor.

Exact! Dar are nevoie de îngrijire permanenta. Trebuie administrate medicamentele,insulina și nu se poate deplasa singura pt ca are probleme și cu circulația sângelui îs amorțite picioarele
Dacă deja ați trecut de evaluarea comisiei de expertiză, singura cale de atac este CONTESTAȚIA la Tribunal la secția de contencios administrativ.

Nu vă costă bani contestația. Cel mult dacă vă angajați avocat, veți plăti doar onorariul acestuia.

Aveți grijă la termenul în care puteți depune contestația, că este de 30 de zile calendaristice. Să nu ieșiți din termen.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma puteȚi ajuta ,va rog cu urmatoarea situatie.mama ... LAURA 84 LAURA 84 Bună ziua! MA PUTEȚI AJUTA ,VA ROG CU URMATOAREA SITUATIE.Mama mea a fost internata la Spitalul de psihiatrie Jebel, Timiș. IN CADRUL SPITALULUI I-A FoST ... (vezi toată discuția)
Pensie / indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 1 n_roxxanne n_roxxanne Stie cineva cum sa procedez pentru ca fiica mea de 18 ani care sufera de diabet zaharat tip1 insulinodependent sa obtina pensie de boala/ajutor ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in grad de handicap rusumariana rusumariana buna ! salut cu respect ! as vrea sa va rog sa imi raspundeti la o intrebare. daca tatal meu are ambele picioare amputate, are dreptul la insotitor sau ... (vezi toată discuția)