avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism radiat la cerere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism radiat la cerere

Buna ziua!

Sunt interesat sa cumpar un autoturism de la o d-na al carui sot a decedat ( sotul este proprietarul in cartea de identitate ), D-na spune ca plateste un impozit la primarie de 500 de lei/an pentru ca masina nu a afost casata si inca exista fizic. Masina nu are niciun fel de numar, nici macar din ala galben specific zonelor rurale. Certificatul fiscal este curat. Pe cartea de identitate este stampila de la politie cum ca a fost radiata masina si precizarea scrisa de mana cu pixul "La cerere". Certificat de inmatriculare nu mai exista.
Mai poate fi inmatriculat autoturismul pe numele meu?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IulianMorari , utilizator 13:01, 7 Octombrie 2019
Solicitati lamuriri suplimentare catre RAR SI CATRE BRIGADA RUTIERA.
Daca proprietarul de drpt al vehicului a facut cerere deradiere auto din evidenta SPR evidenta auto atunci vehiculul nu mai poate fi inmatriculat
Cererea de radiere auto la cerere de la SPR evidenta auto este institurie ireversibila si irevocabila
Multumesc pentru raspunsuri dar pana la urma se pare ca se poate inmatricula atata timp cat a fost radiata la cerere, cel putin asa am primit raspuns de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare auto robocap robocap am vindut o masina anul trecut parcurgind pasii legali ai vinzatorului de buna credinta si anume- am facut act de vinzare cumparare am radiat masina la ... (vezi toată discuția)