avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Discriminare, Incitare la violenta, Hartuire...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Discriminare, Incitare la violenta, Hartuire...

Bună ziua!
Nu știu care este titlul corect pentru următoarea situație...
In urma cu 16 ani am cumpărat un apartament, la parterul blocului.
Eu și soțul fiind mereu plecați in apartament au locuit doar copiii .
De un an și ceva, eu si soțul ne - am retras acasa , la apartament.
Am fost si suntem o familie care isi vede de treaba ei, nu ieșim sa vorbim despre vecini sau sa ne certam cu oamenii.
La noi in cartier, mai precis în fața blocului, avem parcări fără plata. Cand am revenit anul trecut parcam mașina unde era loc liber neștiind ca fiecare vecin avea avea preferințele lui si va reacționa cu amenințări gen: Dacă mai parcați in locul respectiv sun la politie.... Continu băteau la ușa sa mutam mașina, ba chiar o vecina a venit cu fiul sau si a încercat sa intre peste mine in casa.
Nu am făcut reclamație, am parcat unde au decis ei ca este bine pentru noi...
Nu am deranjat pe cei care parcau tenpirar pe locul respectiv,,adică al nostru,,..
Aici nu se termina povestea...
Pe scara locuiește o femeie care nu face altceva decât sa se certe cu toți, sa minta pe cine nu o cunoaște, sa provoace si sa instige la ura.
Cum ma afectează pe mine și familia mea?
In perioada cât am fost plecați a plantat in fata geamului meu, o pădurice, la doar o jumătate de metru de geam , aceștia au provocat umezeala si mucegai in tot apartamentul meu si o resimțim în starea de sănătate a noastră. Am încercat sa vorbim cu ea sa ia pomii, cei mici, sa - i ducă la țară... A fost imposibil sa înțeleagă, a ieșit in cartier și ne blestema, ne numește sectanți, ne aduce injurii fără nici un stres din partea ei.
De curând sa mutat in bloc o femeie cu chirie, la etajul 1.
Noi, cei de la parter, nu avem balcoane si fiecare si-a pus sârme pentru rufe afara. Vecina respectiva a influentat-o pe noua venita sa pună rufele afara, fix pe sarmele mele, oe care le folosesc cu vecina din fața ușii. Zilnic respectiva chiriașa întindea rufele acolo. Eu, nu mai aveam cum sa spăl pentru ca sarmele erau zilnic ocupate... Într-o zi i-am spus doamnei respective cum stau lucrurile cu sarmele și, dacă nu are loc pe sarmele ei de la etaj, o data, sa-mi spună, mie sau vecinei mele.
Nu a zis nimic pe moment, a mers la cea care a influentat-o și va imaginați ce discuții au început între ele, în fața blocului.
Mai mult, acel loc de parcare pe care îl aveam , la ocupat tot respectiva, doar ca să ne provoace...
Nu știu ce sa fac, nu știu ce soluție exista pentru asemenea comportament...
Nu ma cert cu ea însă, mereu ma provoacă prin acțiunile ei.
Ce ați face in locul nostru?
Mulțumesc!




Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Uscator pentru rufe sau depozit pentru carucioare? Adriana Zuzu Adriana Zuzu Locuiesc din 1995,la parterul unui bloc.Am preluat cheia de la uscatorul de la parter,de la inginerul care ne-a facut predarea apartamentelor.Mi-a spus sa-i ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii pfeeris pfeeris Buna ziua! Locuiesc la parter si am o problema cu vecina de la etajul 1. Desi are balcon isi intinde rufele in exteriorul acestuia , in dreptul geamului meu ... (vezi toată discuția)