avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Utilizarea adresei de email la mai mult de doi ani ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Utilizarea adresei de email la mai mult de doi ani dupa ce am parasit compania

Compania la care nu mai lucrez de doi ani inca utilizeaza adresa de email cu numele meu.
Clienti mai vechi inca o mai utilizeaza din greseala... si acest lucru imi poate produce pierderi sau deficit de imagine.
Pot face ceva sa ii oblig sa o desfiinteze?
GDPR-ul zice ceva despre asta?
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 10:03, 4 Octombrie 2019
DA!
Solicita in scris cu continut declarat si confirmare de primire sa inceteze sa foloseasca numele, nr de telefon si emailul tau, intrucat relatiile de munca au incetat.
Deasemenea, sa notifice persoanele cu care ai colaborat pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdrp si incetare cim ClaudeStoica ClaudeStoica Buna ziua, in ce masura afecteaza GDPR-ul incetarea contractului individual de munca? Exemplu concret: fostul angajat imi solicita imediat dupa incetare CIM sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. ... PlanNow PlanNow Buna ziua! Avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. Le tot explicam ca formularul de contact si formularul de inscriere la newsletter nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin o agentie de marketing, iar una din activitatile ... elgabri elgabri Buna ziua. Detin o agentie de marketing, iar una din activitatile agentiei este aceea de a realiza campanii de email marketing pentru clientii nostri ... (vezi toată discuția)