Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana.
Rezervarea s-a facut printr-o agentie de turism care a emis factura catre pensiunea Hilde's Residence, dar in continutul facturii era trecut numele meu. Plata s-a facut direct la agentie cu voucher de vacanta.
Eu stiu ca pot manca la restaurantul unde am cazare platind tot cu vouchere de vacanta.(Sau poate nu stiu bine). Nu mi-au fost acceptate voucherele pentru masa la restaurantul pensiunii, pe motiv ca agentia nu a facturat si masa, doar cazarea si acum nu poate sa faca factura pe numele meu numai cu masa.
Aceasta in conditiile in care la gentie mi s-a spus ca masa o pot servic cu vouchere in conditiile legii si a facturat numai cazarea.
Dar, a doua zi, la pensiune mi s-a spus ca pot manca la restaurantul lor platind cu voucher, dar va face facturarea ca si cazare, in continuarea perioadei deja facturate, pe numele meu.Adica va justifica acea factura de cazare cu nota de plata de la restaurant.Nu am acceptat pentru ca mi s-a parut dubios si am mancat in alta parte, iar restu banilor de pe voucher ii voi pierde, deoarece voucherul expira la 31 octombrie.
As dori sa stiu cum este? Este corecta abordarea celor de la pensiune?
Nu pentru bai, ci sa stiu cum este corect.
Multumesc
contactati agentia, solicitai o noua factura pentru mesele decontate pe voucher.
cereti un scan si de pe factura initiala, pentru a vede ce scrie efectiv pe ea, cazare si masa/ transport , etc.
Chirie sala
vlad.aurelia
Buna ziua .Vin din nou cu o problema mai ciudata, iata despre ce este vorba:
societatea la care lucrez detine o pensiune cu restaurant si acum citeva zile s-a ... (vezi toată discuția)