avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vouchere de vacanta

Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana.
Rezervarea s-a facut printr-o agentie de turism care a emis factura catre pensiunea Hilde's Residence, dar in continutul facturii era trecut numele meu. Plata s-a facut direct la agentie cu voucher de vacanta.
Eu stiu ca pot manca la restaurantul unde am cazare platind tot cu vouchere de vacanta.(Sau poate nu stiu bine). Nu mi-au fost acceptate voucherele pentru masa la restaurantul pensiunii, pe motiv ca agentia nu a facturat si masa, doar cazarea si acum nu poate sa faca factura pe numele meu numai cu masa.
Aceasta in conditiile in care la gentie mi s-a spus ca masa o pot servic cu vouchere in conditiile legii si a facturat numai cazarea.
Dar, a doua zi, la pensiune mi s-a spus ca pot manca la restaurantul lor platind cu voucher, dar va face facturarea ca si cazare, in continuarea perioadei deja facturate, pe numele meu.Adica va justifica acea factura de cazare cu nota de plata de la restaurant.Nu am acceptat pentru ca mi s-a parut dubios si am mancat in alta parte, iar restu banilor de pe voucher ii voi pierde, deoarece voucherul expira la 31 octombrie.
As dori sa stiu cum este? Este corecta abordarea celor de la pensiune?
Nu pentru bai, ci sa stiu cum este corect.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 15:13, 4 Octombrie 2019
contactati agentia, solicitai o noua factura pentru mesele decontate pe voucher.
cereti un scan si de pe factura initiala, pentru a vede ce scrie efectiv pe ea, cazare si masa/ transport , etc.

apoi, puteti confrunta cu receptia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)
Chirie sala vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua .Vin din nou cu o problema mai ciudata, iata despre ce este vorba: societatea la care lucrez detine o pensiune cu restaurant si acum citeva zile s-a ... (vezi toată discuția)
Cuantum diurna (interna, externa); ce inseamna diurna deductibila silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Lucrez intr-o firma privata in care, periodic, job-ul necesita deplasari in UE. Firma ne asigura transport si cazare. Pentru masa primim o suma ... (vezi toată discuția)