avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc si stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc si stimulent de insertie

Buna ziua, sunt in ccc, am inteles ca pot obține venituri dintr un cim (norma partiala) fără a depăși cuantumul prevăzut fără să mi se suspende indemnizația. Peste un an, voi reveni la angajatorul unde am cim suspendat, pot depune atunci dosarul pentru stimulentul de insertie sau nu se mai ia in considerare? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: LoredanaM18 , utilizator 19:23, 6 Octombrie 2019
Puteti depune atunci dosarul pentru stimulentul de insertie ... insa interesati-va din timp si la AJPIS.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil. expert-contrabil. raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca sotia mea a lucrat ca si director-economic cu CIM pentru mai multe firme (norma partial, norma intreaga etc, a tinut ... (vezi toată discuția)
Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Ccc luna aferenta tatalui CATIS CATIS Vreau sa ma intorc pe1 septembrie la munca (CCC-ul meu de 2 ani se termina pe 15 ianuarie 2017). Tatal ar trebui sa intre in luna lui de concediu la 1 ... (vezi toată discuția)