in decembrie 2008 am avut un accident in care am ranit grav un pieton ce traversa neregulamentar strada, care ulterior pe 5 mai anul curent a decedat in spital. eu ma aflam pe traseul normal de deplasare de la locul de munca la domiciliu. politia nu a constata nici o infractiune. dar procuratura militara a deschis un dosar de cercetare penala care s-a solutionat cu inceperea urmaririi penale, cu temei pe legea 319/2006 considerandu-se ca accident de traseu.
intrebarea mea este: daca eu, personal nu am patit nimic accidentul poate fi considerat accident de traseu?
Cazul dvs este foarte interesant! Din punctul meu de vedere este o fortare clara! Cata vreme nu ati suferit dvs nici o leziune si ati respectat regulile de circulatie, nu este accident de traseu! Cel putin acesta este punctul meu de vedere!B-)
Angajati-va un avocat specializat pe penal fiindca o sa aveti nevoie!
in data de 30.11.2009 mi s-a adus la cunostinta ca s-a dispus inceperea urmaririi penale in cazul meu, pentru savarsirea infractiunilor prevazute de art 37-38 rap. la art 30 alin 1 lit g din legea 319/2006 si art 178 din c penal cu aplicarea art 33 lit a c pen.
intrebarea mea este urmatoarea: aceasta incadrare este corecta? avand in vedere ca nu am suferit nici o leziune. faptul ca ma intorceam acasa de la munca pe traseul normal si ca am accidentat pe cineva, se poate constitui ca accident de munca? daca da, cine executa atunci cercetarea accidentului de munca. cine se inregistreaza cu acesta?