avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocare cont de către banca
Discuție deschisă în Executare silită

Blocare cont de către banca

Bună ziua, este legal ca banca sa blocheze contul unei SRL dacă i-a expirat sediul social? Firma încă nu este declarata inactiva, și chiar dacă ar fi, din câte știu își poate desfășura activitatea și să-și plătescă dările și în perioada respectiva. Dar banca a blocat contul pe motiv de sediu social expirat. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:14, 7 Octombrie 2019
Buna seara,
Din cate stiu in momentul in care sediul unei firme expira este declarata inactiva la ANAF, probabil ANAF-ul instiinteaza banca ca firma are inactivitate fiscala si va blocheaza conturile . La registrul comertului va aparea in continuare activa dar la ANAF este inactiva .
Odata cu inactivitatea fiscala nu mai aveti dreptul sa emiteti vreun document fiscal pe acea societate in caz contrar cred ca intra sub incinta legii de evaziune fiscala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)
Durata de functionare expirata gyandy gyandy Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate Costy S Costy S Buna ziua, Am suspendat activitatea unui SRL si vroiam sa stiu daca trebuie sa notific ANAF si ce obligatii am dupa suspendare. Multumesc. (vezi toată discuția)