avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere

Daca am o Plângere sau Reclamație la poliție cum pot afla mai multe detalii despre acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:43, 8 Octombrie 2019
Mergeți acolo și cereți informații despre stadiul cercetărilor.
Acolo unde să mă duc precizez că plângerea este împotriva mea
Mergeti la politie si spuneti-le ca aveti o plangere impotriva dumneavoastra si doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la stadiul acesteia.

Alexandru .. a scris:

Acolo unde să mă duc precizez că plângerea este împotriva mea

Trebuie să merg neapărat la secția care a fost făcută plangerea sau la orice secție ?
Cred ca puteti merge la orice sectie. Veti fi oricum identificat pe baza actului de identitate, iar in sistemul lor ar trebui sa apara reclamatia asupra dvs.

Alte discuții în legătură

Furt de identitate.... lulu_79 lulu_79 zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pe nedrept pentru tulburarea linistii publice Anonim_00 Anonim_00 Buna ziua, M-am trezit cu doi politisti la usa care mi-au adus la cunostinta ca exista o reclamatie de la un vecin pe adresa mea cum ca as fi tulburat ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)