avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa fara autorizatie

Buna ziua.Vreau sa cumpar o casa la tara care este construita in 2012 si care nu are autorizatie de constructie.Proprietarul sustine ca are si gardul cu soclu de beton facut in urma cu 2 ani si ca nu se mai poate da amenda ca dupa acesti 2 ani se prescrie.Daca o iau cum pot proceda sa intru in legalitate (daca se poate) si ce se poate intampla daca nu fac nimic in sensul asta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:25, 8 Octombrie 2019
Pe teren are acte de proprietate?
Pe teren are acte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveti ce face. Ar trebui ca vânzătorul să deschidă o acțiune in instanta, pentru constatarea proprietății.
Problema e ca are o posesie prea scurta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Aprobarea vecinului este necesara ? Pompilui Avram Pompilui Avram Cand am devenit proprietar , am gasit un gard de plasa cu soclu de beton , care separa doua proprietati . In scurt timp vecinul a inceput din senin sa provoace ... (vezi toată discuția)