avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Scutire dobanzi si penalizari
Discuție deschisă în Executare silită

Scutire dobanzi si penalizari

Un salariat are poprire pe salariu pentru nu stiu ce cheltuieli de judecata. destul de mari la care sunt adunate dobanzi si penalizari.Executarea este de la ANAF.Intrebarea mea: daca plateste acele cheltuieli de judecata beneficiaza de scutirea dobanzilor si penalizarilor? Sau legea este doar pentru obligatiile fiscale(impozite si taxe la bugetul statului si impozite locale )? Multumesc pentru raspunsuri !
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
ELY63, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap scutita de impozitul pe venitul din salarii ? ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Ce plateste un angajator pentru o persoana cu handicap? Acesteia nu i se retine impozitul pe venitul din salarii? (vezi toată discuția)
Facilitati og.30/2011 camicami camicami Buna tuturor, referitor la facilitatile prevazute in OG.30/2011 si modul lor de aplicare conf.OMFP 2604/2011, eu inteleg ca beneficiaza de aceste prevederi ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite nenea toto nenea toto buna ziua Nu am declarat cant trebuia schimbarea starii unui teren si acum mia venit de plata cu penalizarii si accesorii 2600 lei Daca platesc pana la ... (vezi toată discuția)